Caljenté

Govaart Haché

Govaart Haché (1984) vangt zijn muziekstudies aan in de muziekacademie van Ekeren, waar hij zijn eerste pianolessen krijgt van Bernadette Simkens. Aan het Lemmensinstituut te Leuven wordt hij gediplomeerd pianist bij Alan Weiss en Johan Lybeert. Hij behaalt tevens zijn diploma zang met Lieve Jansen en Godfried Van de Vyvere als vocale inspiratiebronnen. Dankzij de logopediste Livia Cuypers komt hij in contact met de Lichtenberg-methode.
Hij volgt masterclass zang bij Alexander Oliver, Zeger Vandersteene, Jeannette Fischer, Maurice Willems, Hera Björk (Complete Vocal Technique) en Udo Reinemann.
In 2009 volgt hij zanglessen bij Tom Krause in Salzburg aan de Sommerakademie. Deze zanglessen blijken enorm waardevol.
In 2010 rondt hij zijn Master Kamermuziek af.

Tijdens de zomers van 2006 en 2008 volgt hij de Kurt Thomas-cursus te Utrecht om ervaring op te doen met koordirectie.
Govaart geeft graag les en doet dit in de muziekacademies van Ekeren en Berchem. In de Sint-Ludgardisschool te Merksem geeft hij de lessen Muzikale Opvoeding. De academie van Overijse rekent op zijn begeleidingstalent. Tijdens de zomervakanties werkt hij als zangleraar bij Muzikamp in Carlsbourg.
Govaart zingt van jongs af aan bij de C-koren, waar hij nu nog steeds te horen is als tenor bij Cantando. Hij zingt free lance in vocale ensembles, ondermeer White’n’Black, I Solisti del Cuore, Psallentes, Capilla Flamenca, Currende en het Vlaams Radio Koor. Daarnaast bouwt hij ook een solo-carrière uit. Momenteel bereidt hij zich voor op verschillende audities in binnen- en buitenland.

Login Form