Dirigent Caljenté
Adres:
Bij voorkeur alleen via onderstaand contactformulier.
http://c-koren.be
Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Overige gegevens:

Tine Rabijns is geboren in 1980. Ze begon haar muziekstudies aan de gemeentelijke muziekschool van Ekeren, waar ze piano en later ook zang studeerde. Ze behaalde haar meestergraad piano bij Eliane Rodrigues en Peter Van Der koelen aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium van Antwerpen en volgde ook lessen bij Jozef De Beenhouwer en Robert Groslot. Momenteel geeft ze pianoles en begeleiding aan de muziekacademie van Wijnegem.

Naast piano zijn zang en dirigeren haar grote passies.  Sinds haar 14 jaar is ze trouw en enthousiast lid van de Ekerse C-koren. Ze begon in het kinderkoor Carmina, het jeugdkoor Cantilene en sinds 1997 zingt ze in het vocaal ensemble Cantando o.l.v. Luc Anthonis. Ook begeleidt ze projectmatig de koren op piano.

In 2006 en 2011 nam ze deel aan de dirigentencursus Kurt Thomas in Nederland en sindsdien dirigeerde ze verschillende koren.  In 2012 volgde ze nog een extra applicatiecursus koordirectie bij Rob Vermeulen en Fokko Oldenhuys en studeerde af met grote onderscheiding.  Sinds 2010 dirigeert ze het Piuskoor uit Hoogstraten.
Vanaf september 2014 zal ze An Meeusen opvolgen als dirigente van Caljenté.

Login Form