Caljenté

Govaart Haché Govaart Haché (1984, Schoten) vangt zijn muziekstudies aan in de muziekacademie van Ekeren. Aan het Lemmensinstituut te Leuven wordt hij gediplomeerd pianist bij Alan Weiss en Johan Lybeert. Hij behaalt tevens zijn diploma zang met Lieve Jansen en Godfried Van de Vyvere als vocale inspiratiebronnen. Dankzij de logopediste Livia Cuypers komt hij in contact met de methode van Lichtenberg.

In 2009 volgt hij zanglessen bij Tom Krause in Salzburg aan de Sommerakademie. Deze zanglessen blijken enorm waardevol.

Govaart geeft graag les. In de Sint-Ludgardisschool te Merksem geeft hij de lessen Muzikale Opvoeding. Hij geeft zangles in de academies van Borgerhout en Berchem. De academie van Ekeren rekent op zijn begeleidingstalent.

De combinatie pianist-zanger maakt van hem een gegeerd liedbegeleider.

Hij zingt freelance als solist en korist. Capilla Flamenca is een dankbaar hoofstuk in zijn vocaal leven. Als kers op de taart de opname met muziek van Willaert.
Pluto Ensemble, Bachplus, Kamerkoor Pantarhei, Currende, Ex tempore en het Zangerscollectief bieden hem intense, muzikale momenten.

Momenteel wordt hij vocaal gecoacht door Alberto Terdoest en Annelies Van Gramberen. Dankzij een open mind bezorgen zij hem veel zangvreugde.

Login Form