Dirigent De Lambertijnen
Adres:
Bij voorkeur alleen via onderstaand contactformulier.
http://c-koren.be
Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Overige gegevens:

Ilse Van Gestel werd geboren op 12 september 1975 en al op 6 jarige leeftijd hebben de muziekkriebels haar te pakken en … nooit meer losgelaten.

In de muziekacademie van Merksem volgde ze muziekleer, notenleer, piano, toneel en voordracht. Zang volgde ze bij Lieve Suys en Lucienne Van Deyck.

Het koorzingen was al snel een vast onderdeel van haar leven. Vanaf haar 8 jaar zong ze in het jeugdkoor Scaldis Cantat o.l.v. Lieve Suys, waar ze 14 jaar mee concerteerde in binnen- en buitenland.  Ook het Vrijdagavondkoor o.l.v. Geert Vermeyen (nu onder de naam ‘Lejra’) zag haar toetreden als zingend lid.

Ze zong een paar jaar in de folkgroep Fauteuil en deed al enkele projecten mee met het ensemble Polyfoon o.l.v. Lieven Deroo.

In 1996 zette ze haar eerste stappen binnen de C-Koren bij zowel Cantilene als Cantando, beiden o.l.v. Luc Anthonis. Cantilene stopte voor haar in 2001, maar Cantando is nog steeds een vast onderdeel van haar uiterst muzikaal leven.

Ze heeft heel wat jaren het jeugdkoor O.-L.-V. van Smarten o.l.v. Geert Vermeyen in Merksem begeleid op de piano (nu onder de naam ‘Giraffe’), luisterde vele (huwelijks)vieringen op en begeleidde de muziekgroep op het tentenkamp Bisdom Antwerpen.
In 1996 studeerde Ilse af als onderwijzeres aan de Karel de Grote Hogeschool in Wijnegem en behaalde enkele jaren later een diploma voor het buitengewoon onderwijs. Ze werkt met jongeren met een motorische en mentale beperking in het Sint-Jozefinstituut BuSO te Antwerpen.
Sinds september 2007 dirigeert ze de Lambertijnen.

Login Form