Beste concertbezoeker (laatste update van deze tekst op 19/11/2021), 

u staat op het punt tickets te bestellen voor onze Kerstconcerten (19/12/2021 en/of 29/12/2021). Na de nieuwe maatregelen van het Overlegcomité (26/10/2021) is vanaf 29 oktober 2021 de 12e versie van het basisprotocol cultuur van kracht. Wij dienen van dit event bijgevolg een "Covid-Safe-Ticket-event" te maken. Er geldt eveneens een mondmaskerplicht voor iedereen vanaf 10 jaar (beslissing Overlegcomité van 17/11/2021).

Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 mogen zonder bijkomende controle het evenement betreden. Neem best wel een document mee naar het evenement dat ingeval van twijfel de leeftijd van het kind kan aantonen.

Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket (CST) in een van de volgende situaties:
– je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
– je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
– je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
– je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Het CST gebruikt dezelfde QR-code als het Europees coronacertificaat. Deze codes zijn identiek. Er is dus geen aparte aanvraagmethode of -prodecure voor het CST. Indien je reeds beschikt over dit certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen. Het CST is digitaal opvraagbaar via de CovidSafeBE-app en op verschillende websites zoals Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthviewer. Meer info is te vinden op de volgende website: https://www.vlaanderen.be/covid-certificaat

Bij het betreden van de Sint-Lambertuskerk zal u volgende zaken moeten voorleggen:

- Uw Covid Safe Ticket
- Uw identiteitskaart
- Uw concert ticket

Wanneer we jouw CST scannen, worden je gezondheidsgegevens niet gedeeld met C-koren Ekeren vzw. Onze crew ziet geen persoonsgegevens, maar enkel naam, geboortedatum en QR-code. Deze beperkte gegevens zijn nodig om de juistheid te kunnen verifiëren. Deze gegevens worden nergens bewaard.

Indien u nog vragen heeft, kan u ons bereiken via

Koop nu hier je tickets.

 

 

Trooper Doe je online aankopen via Trooper en steun de C-Koren zonder dat het jou iets kost.

Om de activiteiten van de C-Koren te ondersteunen, hebben we als korenfamilie de beslissing genomen om samen te werken met Trooper.

Vandaag zijn webshops helemaal ingeburgerd. Maar wist je dat je door aan te kopen bij een webshop, dankzij Trooper, ook de C-Koren financieel kan steunen zonder dat het je iets extra kost?

Trooper heeft met veel webshops (meer dan 100 gaande van Coolblue naar Bol. com of Center Parks en noem maar op) immers een overeenkomst afgesloten waar, voor elke aankoop, een percentage of vastgelegd bedrag terugstroomt naar je favoriete vereniging!

Alle leden en sympathisanten, maar ook familie en vrienden, kunnen zo hun steentje bijdragen. Zo krijgen de C-Koren extra financiële middelen.

Hoe werkt het? Klik hier voor een demo

1) Je gaat naar de Trooperpagina van de C-Koren Tip: installeer meteen de Trooperbot (zie hieronder)
2) Je gaat op zoek naar je favoriete shop.
3) Je klikt op je gewenste shop. De 1ste keer kan je je naam en e-mailadres ingeven, als je wil laten weten dat je ons steunt.
4) Je wordt automatisch doorverwezen naar de shop en je doet gewoon je aankoop en betaling.

Je zal vervolgens een mail ontvangen waarin Trooper laat weten welk bedrag naar de C-Koren gaat.

Om het leven nog eenvoudiger te maken, kan je ook de "Trooperbot" installeren in je webbrowser (zie https://www.trooper.be/trooperbot, momenteel voor Google Chrome en Firefox, binnenkort voor Safari).

 

Dit hulpprogramma zal je, bij bezoek aan een website, meteen vertellen dat je Trooper kan activeren door een klik op de knop, zonder langs de Trooperpagina zelf te moeten passeren.
Als je al een andere vereniging steunt met Trooper, kan je in de Trooperbot vanaf nu ook kiezen voor de C-Koren ;-)

Voor alle duidelijkheid: de C-Koren krijgen alleen het gespaarde bedrag (en eventueel je e-mailadres, indien opgegeven) en de webshop te zien. Er wordt niets verteld over je aankopen zelf!

We zullen elk jaar bepalen naar waar het gespaarde bedrag gaat. We starten met het Koorkamp, maar het kan in de toekomst evengoed een groter project zijn dat één van de koren wil organiseren of gewoon een goed doel dat we als C-Koren willen steunen.

Tot slot nog dit: Wij verwachten niet dat iedereen zijn aankoopgedrag nu gaat aanpassen. Als je normaal bij de lokale middenstand koopt, moet je dat vooral blijven doen. Maar als je iets online koopt, kan je evengoed even langs onze Trooperpagina passeren om ons te steunen. Nogmaals: Het kost jou niks.

Eventuele vragen kan je altijd stellen aan Stefan Becuwe ().

 

 

 
Audio Video Koor
I’m gonna sing - Moses Hogan   Caljenté
Only you - Voncent John Martin   Caljenté
Wals van Kwart voor Middernacht - Kurt Bikkembergs   Caljenté
Dalakopen - Bjorn Kruse   Caljenté
Ken bakodesh chaziticha - Gil Aldema   Caljenté
Waldesnacht - Johannes Brahms   Caljenté
Guten Nacht - Johannes Brahms   Caljenté
Im Namen Jesu - Sebastian Miserocca   Caljenté
Niño Dios d’amor herido - Francisco Guerrero   Caljenté
La nuiet froide et sombre - Orlandus Lassus   Caljenté
Tourdion - Pierre Attaingnant Button Youtube Caljenté

 

 

 

 

Klik op "ledenfiche minderjarige" om een fiche voor een minderjarig lid (-18 jaar) in te vullen.

Klik op "ledenfiche meerderjarige" als je zelf meerderjarig bent je jezelf wenst in te schrijven.

button ledenfiche minderjarige

button ledenfiche meerderjarige

 

 

 

 

Login Form