Beste concertbezoeker (laatste update van deze tekst op 19/11/2021), 

u staat op het punt tickets te bestellen voor onze Kerstconcerten (19/12/2021 en/of 29/12/2021). Na de nieuwe maatregelen van het Overlegcomité (26/10/2021) is vanaf 29 oktober 2021 de 12e versie van het basisprotocol cultuur van kracht. Wij dienen van dit event bijgevolg een "Covid-Safe-Ticket-event" te maken. Er geldt eveneens een mondmaskerplicht voor iedereen vanaf 10 jaar (beslissing Overlegcomité van 17/11/2021).

Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 mogen zonder bijkomende controle het evenement betreden. Neem best wel een document mee naar het evenement dat ingeval van twijfel de leeftijd van het kind kan aantonen.

Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket (CST) in een van de volgende situaties:
– je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
– je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
– je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
– je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Het CST gebruikt dezelfde QR-code als het Europees coronacertificaat. Deze codes zijn identiek. Er is dus geen aparte aanvraagmethode of -prodecure voor het CST. Indien je reeds beschikt over dit certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen. Het CST is digitaal opvraagbaar via de CovidSafeBE-app en op verschillende websites zoals Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthviewer. Meer info is te vinden op de volgende website: https://www.vlaanderen.be/covid-certificaat

Bij het betreden van de Sint-Lambertuskerk zal u volgende zaken moeten voorleggen:

- Uw Covid Safe Ticket
- Uw identiteitskaart
- Uw concert ticket

Wanneer we jouw CST scannen, worden je gezondheidsgegevens niet gedeeld met C-koren Ekeren vzw. Onze crew ziet geen persoonsgegevens, maar enkel naam, geboortedatum en QR-code. Deze beperkte gegevens zijn nodig om de juistheid te kunnen verifiëren. Deze gegevens worden nergens bewaard.

Indien u nog vragen heeft, kan u ons bereiken via

Koop nu hier je tickets.

 

 

Login Form